Emir Sultan Ortaokulu

Vizyon: Vizyonumuz . Vatanını ve milletini seven · Hak ve ödevini bilen · Her koşulda sorumluluklarının farkında olan · Bilgi çağının gereklerini bilen · Demokratik ve laik · Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı · Bilimsel değerleri rehber edinen · Yaratıcı, becerikli, rekabetçi ve iş bilen · Çevreye ve topluma karşı duyarlı ve uyumlu · Dürüst, kişilikli ve onurlu · Çağdaş kültür değerlerini benimseyen ve çağa ayak uydurabilen Saygın bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Misyonumuz Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, milli ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: Sabah derslerimiz - 07.30 - 13.00 Öğlen derslerimiz - 13.10 - 18.40
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ERASMUS+

WEB - https://bahcelievleremirsultan.meb.k12.tr

Adres - Yenibosna Merkez Mahallesi, Yıldırım Beyazıt Cd., Kerem 1 Sokak, No7, Bahçelievler / İSTANBUL // Yenibosna durağından geçen 31 / 31e / 98b otobüsleri veya Starcity / Güneşli minibüsleri ile Taşyol Shell de inerek okulumuza ulaşabilirsiniz.

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Şirinevlerden ve Yenibosnadan Starcity, Kuyumcukent, Beşyol, Taşyol yazan bütün minibüsler veya aynı hattan geçen tüm otobüslerle (98B, 31, 31E vb.) ulaşabilirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 3.9 km