Uluslarası projenin kurucu ortaklarından biriyiz.

Uluslarası projenin kurucu ortaklarından biriyiz.

Change Your Behavıor, Change The Climate isimli uluslararası  projenin kurucu ortaklarından biriyiz.

Emir Sultan Ortaokulu olarak eTwinning proje destek kapsamında kurucu ortak olarak yürüttüğümüz  "Change Your Behavior, Change The Climate" adlı projemiz başlamıştır.(11.02.2022) (11.02.2022) 

20.03.2022 387

Change Your Behavıor, Change The Climate isimli uluslararası  projenin kurucu ortaklarından biriyiz.

Emir Sultan Ortaokulu olarak eTwinning proje destek kapsamında kurucu ortak olarak yürüttüğümüz  "Change Your Behavior, Change The Climate" adlı projemiz başlamıştır.(11.02.2022) 

 

Okulumuz, kurucu üye ünvanıyla Türkiye'nin çeşitli illerinden (Bursa, Burdur, Ankara, Hatay, Edirne, Rize) okullar ve  Slovakya'dan 1 okul olmak üzere toplamda 9 okul ile projeyi sürdürecektir.

 

Okulumuzdan Matematik  Öğretmenimiz Ayşe ŞİRECİ nin kurucu ortaklığını yapacağı projede 4 öğrencimiz ile okulumuz temsil edilecektir. Projedeki öğrenciler ile iklim değişikliğine dikkat çekilmesi, iklim değişikliğinin sebepler, çözüm önerileri ve sonuçları ele alınacak ayrıca çeşitli Web.2.0. araçlarının kullanımının yaygınlaştırılması amaçlanmaktadır. . 

 

Proje sonunda öğrencilerde araştırma yapma, bilgiyi doğru kullanma, sosyal sorumluluk ve kişilerarası iletişim becerilerinin gelişmesi beklenmektedir. Proje ortakları küresel bir sorunu tanıyabilecek ve çözüm bulabilecektir. Farklı branşlarla etkileşim kurarak çoklu öğrenme gerçekleşecektir. Bu nedenle öğrencinin çok boyutlu düşünme becerisi gelişecektir. Proje ortaklarının çeşitli web 2.0 araçlarını kullanmaları sağlanarak teknoloji ve doğru internet kullanımı sağlanacaktır.

Proje Süresi:3 ay

Projeye  ait faaliyetlerimize aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

https://twinspace.etwinning.net/231544/home

https://youtu.be/uSB2BDcFyxM

 

 

İLETİŞİM

Adres:
Yenibosna Merkez Mahallesi, Yıldırım Beyazıt Cd., Kerem 1 Sokak, No7, Bahçelievler / İSTANBUL // Yenibosna durağından geçen 31 / 31e / 98b otobüsleri veya Starcity / Güneşli minibüsleri ile Taşyol Shell de inerek okulumuza ulaşabilirsiniz.


Telefon
(212) 653 6801


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın